TEK-DEK: KUNSTSTOF TEAKDEKKEN.

Tek-Dek levert een kunststof alternatief voor de traditionele teak dekken. Door de speciale samenstelling van het kunststof, is het materiaal bestand tegen zoutwater, uv licht en andere weersinvloeden. Daarnaast is het materiaal heel licht in vergelijking met de traditionele teakhouten dek en heeft het nauwelijks onderhoud nodig. Tek-Dek is makkelijk te bevestigen op elke ondergrond.

KLEUREN

TEK-DEK is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dus als u toch liever een grijs dek wilt hebben, dan kun u dat bij ons krijgen. Ook zijn er meerdere kleuren naden mogelijk. Wilt u meer weten over de kleuren waarin Tek-Dek leverbaar is, dan kunt u bij ons een stalen pakket opvragen of komen bekijken.

TOEPASSINGEN

Tek-Dek kunststof teakdekken zijn ideaal voor toepassing op dekken en kuipen, maar ook heel geschikt voor toepassing in het interieur van uw schip. Het is makkelijk schoon te maken en dus uitermate geschikt voor toepassing in de kombuis en natte ruimte aan boord van uw schip.
Op een balkon of patio is het een verrijking van uw huis en wat dacht U van de Jaccuzi, fitness ruimte of het zwembad.....
Vele restaurants en hotels hebben de weg naar TEK-DEK al gevonden...

DUURZAAM

Kunststof dekken gaan veel langer mee dan de traditionele houten dekken. Bovendien is het materiaal waarvan Tek Dek wordt gemaakt aan het einde van de lange levensduur prima te recyclen. Een andere voordeel is dat de teak bomen worden gespaard.

DOE HET ZELF

Bent u een echte klusser en legt u het dek liever zelf, dan kunt u bij ons ook speciaal voor de DHZ ontwikkelde dekdelen verkrijgen. Uiteraard leveren we hierbij ook alle bijkomende materialen zoals de speciale lijmen en kitten.